Vill känna livet i mig igen.

 
 
Har skjutit upp för många uppsatser, fuckar upp allt och vet inte vad jag ska göra med mig själv och mitt liv, vart jag ska ta vägen efter studenten om jag ens orkar ta studenten, har inga vänner och inget liv :) Är väl den enda som inte njuter av lov pga jobbar och har sådan sjuk ångest över allt för jag gör INGENTING och suger på allt. ger fan upp. vad ska det bli av mig.

Eric.


Ett halvt år tillsammans och jag är kärare än någonsin. Han är min bästa vän och min favoritmänniska i hela världen.

Ur iphonen

Eric och jag promenerade omkring i Gårdveda en dag.
Jag posade i min gosiga jacka och var sjuk
Klockan 05.40 tog sadden och jag tåget till Sthlm i fredags. Åt på Vapiano och hängde på Götgatan
På kvällen åt vi mysmiddag och åt godis i lägenheten.
 
Och på lördagen var vi på stan, fikade med saga och hennes kusin, köpte femton par skor tyyyp och hade de nice. va dötrötta på kvällen, köpte en pizza och drack öl ba.
Saga kom och gjorde oss sällskap och bjöd på shots. Jag blev jättefull och vid tre följde vi Saga hem
Slog i huvudet dagen innan så på söndagen vaknade jag med någon sorts hjärnskakning och mådde så pisspissigt. Skulle åkt till uppsala och träffat brorsan men fick istället spendera dagen i sängen. var ledsen. Sedan tog vi tåget hem och jag åkte hem och pussades med Eric<3333333333 fet helg
 
 
 
 

Låt Ibbe få stanna.

Förra helgen drack jag en flaska vin för mkt och hade svinkul på metropol. dagen efter var jag och boyfriend inte så pigga som ni ser.
Favoriter.
Lyssnar på Maggio på bussen och kramas med mamma som äntligen är hemma från USA.
Och samtidigt pågår den här hemska men fina kampen om att få Ibbe att stanna. Det gör ont i mitt vänster-hjärta. hoppas hoppas alla kan ta med sig det här i valet nästa år och RÖSTA RÖTT.
Mår allmänt dåligt hela tiden och saknar min farmor aka bästis.

RSS 2.0