japp

Festival i Hultan.
Jobbade midsommarhelgen så passade på att dricka vin med maja och skratta ihjäl mig tillsammans med järngänget kvällen innan.
Har bjussat på öl middag och tittat på fotboll.
Sedan har jag varit på öland i några dagar. kört gocart hängt på harrys funderat på namn till den kommande valpen.
Hälsade på dessa på öland också.
ANNARS funderar jag hela tiden på vad fan jag ska göra i höst???? och jobbar jättemkt. trivs så bra på hemtjänsten!!

FYFAN VAD VI ÄR BRA

Studentdagen började med champagnefrulle hos Annemo, peppen här asså!!!!!!!
Var så peppad och lycklig hela dagen trots pissregn. när jag kom hem var bena leriga, skorna förstörda, klänningen mer brun än vit och jag var helt dyngsur. men glad
Efter att ha duschat och tvättat klänningen åt vi världens godaste buffé dog matdöden, sen öppnade jag och Raisa alla paket och jag kramades med dessa finisar
Åt fem miljoner kakor, macarones, pajer osv och drack vin ända tills elsa jag nelly maja åkte till metropol. dansade som en pingpongboll och shotade skumbanan. vid halv fyra fyllekäkade jag och somnade sedan tätt intill min kärlek. bästa dagen i mitt liv och nu vet jag inte vad som väntar. så galet jag har tagit studenten!!!!!!!!!!!!!!!

4 & 5

DAG 4 träffades vi i skolan för att bilda ett camp och äta pizza och skratta åt ettorna<3
Sedan träffades vi hos challeballe och grillade för typ femtonde gången, delade ut "klassens.." jag var tydligen klassens big boss.
Den här kvällen var så sjukt kul hoppade studsmatta dansade skrattade drack drinkar och sedan gick vi upp till skolan för att tälta på brännbollsplanen inför morgondagens brännbollsdag. Sista bilden är från dag 5 då vi badade badtunna vid Hammarsjön. Är så obeskrivligt nöjd med min studentvecka, skrattade konstant i en vecka.

2

DAG TVÅ chillade vi på min altan med vattenpipa och politik

1

Första dagen på studentveckan drog vi till Elsas sommarstuga i Pataholm. PEPPEN!!!
Nattbadade, grillade, kramades, spelade ölkubb och hade det så fett.

RSS 2.0